Breathe in, breathe out
Filters
Zoek

Comfortabel

Comfort is niet een keuze. Comfort is een vereiste. 

Met Fresh-r help je het akkoord van Parijs te realiseren en kan de waarde van je huis vermeerderen, omdat je jouw woning met deze innovatie volledig energieneutraal maakt; het houdt bovendien de lucht schoon en op de juiste temperatuur. Die combinatie – wél fris, maar niet koud – dat is comfort.

Fresh-r is als een ademend raam. Mensen die Fresh-r hebben geïnstalleerd, hebben nooit de behoefte om een raam te openen, ongeacht de temperatuur buiten. Omdat het de juiste temeratuur houdt binnen, zonder dat het benauwd aanvoelt.

Tonen per pagina

Fresh-r Everywhere

Fresh-r Everywhere is een oplossing op maat om een hele woning te voorzien van frisse-lucht met, klaar voor BENG.
Bel voor prijsopgave

Fresh-r Raamkozijn

Fresh-r Raamkozijn is speciaal ontworpen om in een een bestaand kozijn te passen.
€2300,00 excl. BTW

Fresh-r Aan-de-Muur

De Fresh-r Aan-de-Muur is een decentrale ventilatie-eenheid met warmteterugwinning. Het gebruikt de warmte van de muffe lucht die wordt weggeventileerd, om de frisse lucht die het van buiten binnen brengt op te warmen. De Fresh-r Aan-de-Muur is geschikt voor bestaande bouw. Er zijn geen aan- of afvoerbuizen nodig voor dit apparaat, waardoor de installatie veel gemakkelijker is dan bij een conventionele WTW-systemen. Wordt compleet geleverd met alle armaturen en fittingen die nodig zijn voor de installatie. Als optionele extra kan deze Fresh-r worden geleverd met een filter tegen pollen en fijnstof.
€2250,00 excl. BTW

Fresh-r In-de-Muur

Decentrale ventilatie die achter het behang past. Twee soorten Fresh-r in de muur: 1. bestemd voor installatie binnen een paneel / dubbele muurconstructie. 2. bestemd voor installatie binnen een metselwerkwandconstructie.
Van €2250,00 excl. BTW